Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@15:50:26 GMT

حسین دهلوی را به روایت حسین علیزاده بشناسید

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۱۵۳۹۹

حسین دهلوی را به روایت حسین علیزاده بشناسید

حسین علیزاده در مراسم افتتاحیه سالن «دهلوی» که با یاد و خاطره حسین دهلوی نام‌گذاری شده است، گفت: حسین دهلوی برای من مانند واژه‌ای است که وقتی به زبان می‌آورم به من نیرو می‌دهد. برای خیلی‌ها می‌تواند کلمات و اسامی متفاوتی وجود داشته باشد که وقتی می‌خواهند کاری را با حس و امید شروع کنند از آن نام‌ها یاد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای من دهلوی نامی است که هر باز از آن نام می‌برم عشق، مسئولیت، تداوم و پشتکار در وجودم زنده می‌شود.

به گزارش ایسنا، تالار دهلوی به یاد «حسین دهلوی» ـ آهنگساز، موسیقیدان و رهبر ارکستر ـ عصر چهارشنبه (پنجم آبان ماه) در بنیاد رودکی با حضور هنرمندانی چون نادر مشایخی (آهنگساز و رهبر ارکستر)، شهرام صارمی (نوازنده)، فردین خلعتبری (آهنگساز)، هادی منتظری (نوازنده و آهنگساز)، حسین علیزاده (موسیقیدان و آهنگساز)، حمیدرضا نوربخش (خواننده)، فریدون شهبازیان (آهنگساز)، میرعلیرضا میرعلی نقی (پژوهشگر موسیقی)، مهدی افضلی (مدیرعامل بنیاد رودکی)، محمود شالویی (سرپرست معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی)، سوسن اصلانی (موسیقیدان و همسر حسین دهلوی)، هومن دهلوی (موسیقیدان و فرزند حسین دهلوی) و ... افتتاح شد.

حسین علیزاده که پیشنهاد نام گذاری این سالن را داده است، درباره حسین دهلوی چنین گفت: هر فردی که بخواهد در مورد استاد دهلوی صحبت کند، این کار را از زاویه ارتباطی که با او داشته است انجام می‌دهد. واژه استاد برای حسین دهلوی کم است؛ چون واژه‌ای است که بسیار مصرف شده است. نکته‌ای که درباره دهلوی اهمیت دارد این است که پشت یک چهره خیلی جدی تا حد زیادی عاطفه و لطافت وجود دارد. حسین دهلوی اولین اثر ارکستری خود را به نام «سبک بال» در سال ۳۲ ساخته است؛ اثری که با گوش دادن آن متوجه خواهید شد چگونه برای ارکستر با موسیقی ایرانی رفتار کنید و چه چیزی از آن درآورید که شایسته ملودی‌ها باشد. این اثر برای سال ۳۲ شاهکار است.

اثرات موثر دهلوی در دنیای هنر و جامعه

این هنرمند ادامه داد: اثری که دهلوی در جامعه موسیقی می‌گذاشت به غیر از اهمیت آثار هنری او، بسیار حائز اهمیت بود. سال‌های اولی که ما هنرستان موسیقی می‌رفتیم، موسیقی در جامعه خیلی جایگاه مناسبی نداشت و بیشتر به صورت مصرفی و بازاری رواج داشت. به همین جهت شاید هنرستان‌ها به تنهایی نمی‌توانستند در جامعه نظم و احترام برای موسیقی ایجاد کنند که بتواند روی همه از مسئولان گرفته تا جامعه و خانواده‌های ما اثرگذار باشد. انتخاب دهلوی برای مدیریت هنرستان به خوبی صورت گرفته بود. او می‌توانست آن زمان به این بهانه که آهنگساز است و دغدغه‌های بسیاری دارد این مسئولیت را نپذیرد؛ زیرا اصولا کسانی که کار هنری می‌کنند خود را از مسائل اجرایی و اداری دور می‌کنند ولی او یک رسالت و مسئولیتی در خود احساس می‌کرد که این وظیفه را پذیرفت. به نظر من مناسب ترین فردی که می‌توانست حیثیت بیشتری به موسیقی در جامعه ببخشد، دهلوی بود.

اثراتی که دهلوی بر علیزاده گذاشت

علیزاده بیان کرد: پیش از اینکه وارد هنرستان موسیقی شوم، دبستانم در بازار تهران بود و با توجه به شرایط فرهنگی بازار و مدرسه قبلی خود فکر می‌کردم هنرستان موسیقی هم همان شرایط را دارد البته نه که مدرسه قبلی من بد بوده باشد ولی آنجا نمی‌شد موسیقی کار کرد؛ چون شرایط فرهنگی آن فراهم نبود. زمانی که به هنرستان موسیقی رفتم شاید حتی دو هفته هم طول نکشید که فهمیدم کجا هستم و حتی راه رفتن و حرف زدن من تغییر کرد. با اینکه هنوز بلد نبودم ساز بنوازم احترامم به ساز بسیار زیاد بود و ساز را به عنوان چیزی برتر از خود می‌دیدم؛ موجودی که باید به آن احترام بگذارم.

این هنرمند ادامه داد: اینها مواردی نبود که من سابقه تربیتی در آن داشته باشم. همه این موارد در یک زمان کوتاه در هنرستان از طریق کسی که واقعا به حق آنجا نشسته بود، به من تازه وارد آموزش داده شد.

نام هنرستان موسیقی را بهشت گذاشتم

او تصریح کرد: بعدا نام هنرستان موسیقی را بهشت گذاشتم؛ چون زمانی که در آن باز می‌شد فرشتگانی چون هوشنگ ظریف، فرهاد فخرالدینی، غلامحسین بنان و ... وارد می‌شدند. ما با حضور در هنرستان موسیقی به بهشت خود رفته‌ایم و نگران آخرتمان نیستیم؛ چون بهشت را به معنای واقعی با رهبری چون دهلوی تجربه کردیم.

این نوازنده درباره انتخاب درست دهلوی به عنوان مدیر هنرستان موسیقی توضیح داد: زمانی که حسین دهلوی در هنرستان موسیقی به عنوان مدیر منتصب می‌شود به نمونه‌ای برای جامعه تبدیل می‌شود. این امر یعنی که او به درستی انتخاب شده بود. اکنون خیلی از مسئولان ما ممکن است تخصصی در حوزه کاری خود نداشته باشند ولی حسن نیت داشته باشند و تلاش کنند. مثلا آقای افضلی در موسیقی تخصص ندارند ولی شاهد بوده‌ایم که چقدر به عنوان یک ایرانی و فردی که به فرهنگ ایران اهمیت می‌دهد تلاش کرده‌اند اثر خوب بگذارند.

او ادامه داد: متأسفانه در ایران حضور مسئولان به چهار سال هم نمی‌کشد و تغییر می‌کنند. این امر باعث می‌شود کاری که در پیش گرفته‌اند، تداوم پیدا نکند. هر مدیر جدیدی که به روی کار می‌آید در راستای ادامه کارهای مدیر قبلی کار نمی‌کند و گمان می‌کند باید از اول شروع کند و هر چه او می‌گوید بشود؛ چون قبلی را به انزوا برده اند.

مراسم افتتاح تالار دهلوی در ساختمان رودکی

توضیحات افضلی درباره افتتاح سالن «دهلوی»

همچنین مهدی افضلی درباره ایجاد سالن «دهلوی» بیان کرد: تلاش کرده‌ایم اقداماتی را در راستای پیشرفت ارکسترها به گونه‌ای که در شأن آنها باشد، انجام بدهیم که افتتاح این سالن نیز به منظور محلی برای تمرین و یا ضبط آثار از جمله این اقدامات بوده است. یکی از موانع جدی برای پیشرفت ارکسترها، نبود فضایی با کیفیت مناسب بود. به همین جهت کیفیت سالن دهلوی بسیار مهم بود که من گمان نمی‌کردم این فضا با این کیفیت افتتاح شود؛ فضایی کاملا حرفه‌ای که توسط اساتید سرشناس موسیقی به تأیید رسید.

او ادامه داد: پیشتر اگر قرار بود دو ارکستر ملی و سمفونیک همزمان اجرا داشته باشند با محدودیت فضا مواجه بودیم که این امر باعث ایجاد اختلاف شده بود. این سالن قبلا کاربرد موثری نداشت و تبدیل به فضای کنونی بسیار در سازمان اداری سخت بود. مرحوم مرادخانی در زمان حیاتشان بسیار تلاش کرد این سالن از آن وضعیت خارج شود و بنیاد رودکی مستقلا این مجموعه را داشته باشد. در نهایت این توفیق را داشتیم که به همت همکاران خود در وزارت فرهنگ و مدیران معاونت هنری، موانع اداری را مرتفع کنیم که خوشبختانه پس از ۲۰ سال تلاش توانستیم این فضا را در اختیار بگیریم.

افضلی تصریح کرد: تأمین اعتبار ایجاد این فضا خیلی مهم بود؛ چون قطعا کار حرفه‌ای هزینه بر است که البته هم سازمان برنامه و بودجه و هم وزارت فرهنگ ما را یاری کرد تا این فضا به صورت جامع و بهینه از این به بعد مورد استفاده قرار بگیرد. امیدوارم از این به بعد بتوانیم گام‌های موثری برای ارکسترها برداریم، گرچه که واقعا تا نقطه مطلوب بسیار فاصله داریم اما انصافا تا کنون خالصانه تلاش کرده‌ایم مشکلات ارکسترها را از جمله قرارداد، نظام مالی و ... را سازماندهی کنیم. پیشنهاد نام این سالن را استاد علیزاده داده‌اند و جای افتخار دارد که توانسته‌ایم با نام گذاری این سالن یاد و خاطره استاد دهلوی را در ذهن‌ها زنده نگه داریم.

کاش این سالن در زمان حیات پدرم افتتاح می‌شد

همچنین فرزند حسین دهلوی، هومن دهلوی بیان کرد: خوشحالم که پس از درگذشت پدرم با پیگیری استاد علیزاده این اتفاق به انجام رسید. ای کاش این اتفاق در زمان حیات پدرم رخ می‌داد تا شاید در دوران طولانی بیماری ایشان مقداری از رنج او را کم می‌کرد. امیدوارم در اینجا اتفاقات شایسته‌ای تحت عنوان سالن دهلوی روی دهد.

محمد انزالی پور نیز در سخنانی به بیان ویژگی‌های فنی سالن «دهلوی» پرداخت.

در پایان این برنامه سه قطعه «سبک بال»، «گفت و گوی دل» و سرود گل از حسین دهلوی با حضور برخی از اعضای ارکستر ملی به رهبری آرش گوران اجرا شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: حسین دهلوی هوشنگ ظریف حسين عليزاده رهبر ارکستر فریدون شهبازیان هادی منتظری آرش گوران معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فردين خلعتبري فرهاد فخرالدینی شهرام صارمی مهدی افضلی حمیدرضا نوربخش بنیاد رودکی نادر مشایخی سوسن اصلانی محمود شالویی هنرستان موسیقی هنرستان موسیقی حسین علیزاده حسین دهلوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۱۵۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخ مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی به منتقدان/ اتوبوس‌های برقی قادرند چه مسافتی را طی کنند+ فیلم

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی علیزاده مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران صبح امروز در مراسم بازدید از ورود ناوگان جدید اتوبوسرانی در جمع خبرنگاران با بیان این‌که در دوره مدیریت شهری فعلی در حوزه اتوبوسرانی اتفاقات خوبی افتاده است، اظهار کرد: قرار‌داد‌های مهم و بزرگی در حوزه تامین اتوبوس‌های نو در این دوره مدیریت شهری منعقد شده است.

وی با اشاره به یک دستگاه مترو‌باس هیبریدی اظهار کرد: در دهه ۹۰ شهرداری وقت با یک شرکت سوئدی برای خرید ۱۰۰ دستگاه متروباس هیبریدی اقدام می‌کند، اما تنها چهار دستگاه از این اتوبوس‌ها وارد شهر می‌شود و از سال ۱۳۹۶ نیز این چهار متروباس ۲۵ متری سوئدی در پارکینگ خوابیده بود چرا که شرایط آب و هوایی تهران با مشخصات این اتوبوس سوئدی همخوانی نداشت.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران با بیان این‌که کارشناسان فنی اتوبوسرانی نسبت به بازسازی دو دستگاه متروباس اقدام کردند، تصریح کرد: دو دستگاه متروباس هیبریدی در خطوط فعال شد، اما روز گذشته یکی از این اتوبوس‌ها از خط خارج و در حال حاضر فقط یک دستگاه در خطوط فعال است.

علیزاده با بیان این‌که زمانی ما مدیریت شهری را از مدیران دوره قبل تحویل گرفتیم که ۱۸۰۰ اتوبوس فعال در کلانشهر تهران فعال بود و از این میان تنها حدود ۸۰۰ اتوبوس شاغل بودند، تصریح کرد: دقت داشته باشید که شهر بزرگ تهران با این حجم مسافر و شهروند تنها ۸۰۰ اتوبوس فعال داشت.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران گفت: از ابتدای دوره مدیریت شهری جدید ۸۲۶ دستگاه اتوبوس نو وارد خطوط کردیم، ۵۰۰ دستگاه با اعتبار و تجهیزات شهرداری تهران و ۲۷۱ دستگاه اتوبوس نیز به صورت مشترک با وزارت کشور و سازمان شهرداری‌ها خریداری شد.وی اضافه کرد: در سال ۱۴۰۱ تنها ۵۰ دستگاه اتوبوس بازسازی شده بود و سال گذشته ۳۰۰ دستگاه اتوبوس بازسازی شد و این در حالی است که در حال حاضر ۳۰۵۳ دستگاه اتوبوس فعال و حدود ۲۰۵۰ تا ۲۱۰۰ اتوبوس شاغل در خطوط داریم که البته شهر تهران به ۵۰۰۰ تا ۷۰۰۰ اتوبوس نیاز دارد.

علیزاده با بیان این‌که با عزم راسخ شهردار تهران و حمایت شورای شهر سال گذشته ۴۵ درصد بودجه شهری به حوزه حمل و نقل اختصاص داده شد، تصریح کرد: از این میان ۷۱۰۰ میلیارد تومان بودجه به شرکت واحد رسید که پنج همت آن نقدی و مابقی غیرنقد بود که با این بودجه می‌توانستیم ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس خریداری کنیم، اما شرایط به گونه‌ای بود که مردم را معطل تولید داخلی و آن هم تولید داخلی که به واسطه گذر زمان دچار عقب‌ماندگی شده بود، نکنیم به همین دلیل سال گذشته شهردار تهران در سفر به چین قرار‌داد خرید ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس ۱۲ متری را منعقد کرد و مقرر شده بعد از پرداخت ۲۰ درصد پیش پرداخت ظرف مدت شش ماه اتوبوس‌ها تحویل داده شود که اگر اتوبوس‌های داخلی و خارجی به ناوگان تزریق شود، شاهد کاهش سرفاصله حرکت اتوبوس‌ها خواهیم بود.

 

به گفته علیزاده، طرف چینی متعهد شده است که بعد از آنچه ۲۰ درصد از مبلغ قرار‌داد پرداخت شد ظرف مدت شش ماه اتوبوس‌ها را تحویل دهد و الباقی مبلغ نیز با کمک دولت، بانک مرکزی و بانک شهر به صورت فاینانس خواهد بود و اگر مشکلات و روند اداری در بانک مرکزی حل شود به زودی شاهد ورود اتوبوس‌های جدید خواهیم بود.
وی اضافه کرد: در سال ۱۴۰۱ تنها ۵۰ دستگاه اتوبوس بازسازی شده بود و سال گذشته ۳۰۰ دستگاه اتوبوس بازسازی شد و این در حالی است که در حال حاضر ۳۰۵۳ دستگاه اتوبوس فعال و حدود ۲۰۵۰ تا ۲۱۰۰ اتوبوس شاغل در خطوط داریم که البته شهر تهران به ۵۰۰۰ تا ۷۰۰۰ اتوبوس نیاز دارد.

علیزاده با بیان این‌که با عزم راسخ شهردار تهران و حمایت شورای شهر سال گذشته ۴۵ درصد بودجه شهری به حوزه حمل و نقل اختصاص داده شد، تصریح کرد: از این میان ۷۱۰۰ میلیارد تومان بودجه به شرکت واحد رسید که پنج همت آن نقدی و مابقی غیرنقد بود که با این بودجه می‌توانستیم ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس خریداری کنیم، اما شرایط به گونه‌ای بود که مردم را معطل تولید داخلی و آن هم تولید داخلی که به واسطه گذر زمان دچار عقب‌ماندگی شده بود، نکنیم به همین دلیل سال گذشته شهردار تهران در سفر به چین قرار‌داد خرید ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس ۱۲ متری را منعقد کرد و مقرر شده بعد از پرداخت ۲۰ درصد پیش پرداخت ظرف مدت شش ماه اتوبوس‌ها تحویل داده شود که اگر اتوبوس‌های داخلی و خارجی به ناوگان تزریق شود، شاهد کاهش سرفاصله حرکت اتوبوس‌ها خواهیم بود.

به گفته علیزاده، طرف چینی متعهد شده است که بعد از آنچه ۲۰ درصد از مبلغ قرار‌داد پرداخت شد ظرف مدت شش ماه اتوبوس‌ها را تحویل دهد و الباقی مبلغ نیز با کمک دولت، بانک مرکزی و بانک شهر به صورت فاینانس خواهد بود و اگر مشکلات و روند اداری در بانک مرکزی حل شود به زودی شاهد ورود اتوبوس‌های جدید خواهیم بود.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران به حواشی اخیر درباره قرارداد‌ها گفت: برخی دوست ندارند قرار‌داد‌ها منعقد شود و می‌خواهند وارد حاشیه شویم، ما دچار تحریم هستیم و اگر برخی مسائل قرار‌داد باز می‌شود دچار مشکل می‌شویم و باید با رعایت مراتب فنی و مالی قرار‌داد‌ها منعقد شود که این مهم صورت گرفته و به محض حل مشکل از سوی بانک مرکزی و پرداخت ۲۰ درصد مبلغ قرار‌داد‌ها اتوبوس‌ها به مرور وارد خط می‌شود.

وی در مورد روند انعقاد قرار‌داد با شرکت‌های داخلی با بیان این که قرار‌داد ۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی با گروه شتاب تا پایان ماه منعقد می‌شود، اظهار کرد: گروه شتاب قول داده که تا پایان سال ۵۰ دستگاه اتوبوس برقی تحویل دهد و از سال آینده نیز هر ماه ۵۰ اتوبوس برقی تحویل دهد.

علیزاده در مورد اطهار نظر خود در شبکه ایکس (توئیتر) درباره مافیای خودرو گفت: وقتی کار خوب و مفیدی برای مردم انجام می‌شود یک عده خوششان نمی‌آید، برخی‌ها نمی‌خواهند کار خوب به سرانجام برسد و دقت داشته باشید که در حوزه نوسازی در دوره چهار ساله مدیریت قبلی تنها ۱۰۰ دستگاه نوسازی شد، اما حالا تعداد نوسازی‌ها هفت برابر شده و این نشان می‌دهد که یک تفکر انقلابی و جهادی پشت کار است و قطعا طی دو سال قرار‌داد ۵۰۰۰ دستگاه اتوبوسی که منعقد کردیم وارد مدار می‌شود ولی یک عده از این رویه خوششان نمی‌آید و می‌گویند فساد شده و یا با فلان شرکت قرار‌داد بستند که ما به دور از هیاهو این مساله را جلو می‌بریم.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در پاسخ به این سوال مبنی بر این‌که گفته می‌شود یک شرکت ساختمانی پشت قرار‌داد چین قرار دارد، اضافه کرد: ما به طرف چینی مشخصات فنی و چارچوب مسائل مالی را تبادل کردیم، اما شهرداری که منابع زیادی ندارد و با شرکت چینی وارد مذاکره شدیم که ۸۰ درصد را تامین مالی کند و خود این شرکت با شرکت چینی طرف است.

وی در پاسخ به این سوال که در قبال ۸۰ درصد چه چیزی می‌خواهد، گفت: قطعا خواسته‌هایی هم دارد که باید در این خصوص صحبت شود.

علیزاده با بیان این‌که کمیته فنی اتوبوسرانی نکات فنی خود را به تیم چینی ارسال کرده و حتی در خط تولید کمیته فنی حضور خواهد داشت، در مورد عدم ارائه قرار‌داد سفر چین به اعضای شورای شهر تصریح کرد: طبق گفته شهردار و معاون‌اش متن قرار‌داد به دو عضو شورای شهر یعنی تشکری هاشمی و نرگس سلیمانی داده شده است و قرار‌داد حی و حاضر است و کم‌لطفی می‌کنند و نباید قرار‌داد به افرادی داده شود که مردم را به حاشیه می‌کشاند.
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در پاسخ به این سوال که برخی معتقدند که شهرداری نمی‌تواند در دو سال باقی‌مانده قرار‌داد ۵۰۰۰ اتوبوس داخلی و خارجی را عملیاتی کند، اظهار کرد: منتقدان در دوره مدیریت خودشان در ۱۲ سال تنها ۱۰۰۰ اتوبوس آوردند، اما دقت داشته باشید که ما ظرف دو سال نه ۱۲ سال، حدود ۱۰۰۰ اتوبوس نو وارد ناوگان کردیم و جای سوال است که آنها چه اصراری دارند و می‌گویند ما نمی‌توانیم در حالی که در این دو سال عملکردمان به اندازه ۱۲ سال مدیریت‌شان بود.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر این‌که آیا شرایط اتوبوس‌های چینی با آب و هوای تهران مطابقت دارد، اظهار کرد: تمام مسائل فنی، آب و هوایی و جغرافیایی اتوبوس‌ها در نظر گرفته شد و با حساسیت کامل روند تولید اتوبوس‌ها را نظارت می‌کنیم و مشخصات فنی اتوبوس‌ها در چارچوب شهرداری تهران و وزارت کشور بسته شده است.

وی با بیان این‌که باطری اتوبوس‌های برقی بسیار مهم است و نیمی از قیمت اتوبوس برقی به علت وجود باطری است، تصریح کرد: در نظر داشته باشید که سعی کردیم اتوبوس‌هایی را به تهران بیاوریم که بیشتر پیمایش را داشته باشد و حداقل بالای ۲۷۰ کیلومتر پیمایش داشته باشد.

علیزاده در مورد خدمات پس از فروش اتوبوس‌های برقی نیز با بیان این‌که هم با طرف چینی و هم تولید کنندگان داخلی بابت تعمیر و خدمات پس از فروش اتوبوس‌ها مذاکره کردیم، اظهار کرد: در خصوص انتقال تکنولوژی و خدمات پس از فروش در حال رایزنی هستیم تا این موضوع به یک یا دو شرکت تولید کننده داخلی منتقل شود.

وی در مورد تعداد مسافرانی که در روز با اتوبوس جابه‌جا می‌شوند، گفت: در حالت عادی روزانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار تردد با اتوبوس ثبت می‌شود.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در پاسخ به سوالی مبنی بر نوسازی اتوبوس‌های بی آر تی به ایسنا اظهار کرد: همه اتوبوس‌هایی که قرار‌دادش منعقد شده ۱۲ متری هستند چرا که عمده مشکل ما در خطوط عادی و نه کندرو است به گونه‌ای که معطلی مسافران در خطوط عادی به ۳۰ و ۴۵ دقیقه می‌رسد، اما سرفاصله حرکت اتوبوس‌های تندرو چهار تا پنج دقیقه است و باید مشکل اتوبوس‌های عادی را با سرعت بیشتری در دستور کار قرار می‌دادیم.

علیزاده در خصوص آخرین وضعیت همکاری با ایران خودرو دیزل اظهار کرد: ما کار را پیش بردیم و توافق کردیم که ۲۷۰ اتوبوس را ظرف چند ماه آینده بدهند و خدمات پس از فروش‌مان با این شرکت همچنان پابرجاست، اما بابت تولید اتوبوس‌های جدید باید قرار‌دادی منعقد کنیم.

در ادامه علیزاده با اشاره به اقدامات توسعه‌ای در حوزه اتوبوسرانی با بیان اینکه در غرب تهران در مناطق۲۲،۲۱،۶ و ۵ کمبود  اتوبوس داشتیم و ۲۵۶ دستگاه اتوبوس نو در این مناطق به کارگیری شدند گفت: از آنجایی که بخش خصوصی نمیتوانسته به دلیل نبود صرفه اقتصادی مایل به فعالیت نبود و خود اتوبوسرانی در این منطقه فعال شد.

وی ادامه داد: بنا داریم پس از ان توسعه اتوبوس‌ها در شرق و جنوب داشته باشیم که در شرق تهران خطوط غیرفعال و متوقف  شده داریم که در حال برنامه ریزی تا فعال کنیم.

وی در مورد سرانجام ۵۰ دستگاه اتوبوس‌های برقی در خط بهارستان _ جمهوری گفت:  با یک شرکت خصوصی قرار داد بستیم، اما به تعهدات خود عمل نکرده و اگر تا پایان این ماه به تعهدات خود عمل نکند، قرارداد فسخ می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هنرآموزی برای کسب مهارتی پایدار
  • تلویزیون‌های UHD واقعی را بشناسید 
  • از فیلم‌سازی «بدون دیالوگ» تا خندیدن به «قضاوت»
  • از فیلمسازی بدون دیالوگ تا خندیدن به قضاوت
  • پاسخ مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی به منتقدان/ اتوبوس‌های برقی قادرند چه مسافتی را طی کنند+ فیلم
  • ۲۱۰۰ اتوبوس در خطوط تهران فعالیت می‌کنند + فیلم
  • شکست جادوگر بریتانیایی پس از توهین به وفایی
  • چرا پنج کنسرت در تهران لغو شد؟
  • ویدیو/ دستاوردهای هوافضای کشور در ۱۴۰۲ را بشناسید
  • تا پایان سال آینده تهران ۷۵۰۰ اتوبوس فعال خواهد داشت