Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، آیین اختتامیه پانزدهمین جشنواره موسیقی جوان با قرائت پیام محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سخنرانی محمود سالاری، معاون هنری و محمد الهیاری، سرپرست دفتر موسیقی وزارت فرهنگ برگزار شد.

در ادامه این مراسم، حسین علیزاده، موسیقیدان و آهنگساز با بیان اینکه موسیقی یعنی خود عشق، اظهار داشت: جای سپاس و تشکر از خانواده هایی وجود دارد که در وضعیت اقتصادی بسیار سخت از فرزندان خودشان پشتیبانی می کنند تا آنها هنر موسیقی را فرا گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همیشه می گفتیم که امیدواریم از جشنواره استقبال شود و فرزندانی این موسیقی را نگه دارند و پیش ببرند. دوره پانزدهم خیلی سرافراز و با افتخار ایستاد.

علیزاده با اشاره به تداوم جشنواره، افزود: مشکل هر چیزی به خصوص فعالیت های فرهنگی و هنری در کشور ما این است که تداوم ندارد یا با دیدگاه های مختلف به آن نگاه می شود.

میوه جشنواره موسیقی لذت بخش بود

مشاور عالی دبیر جشنواره موسیقی جوان بیان کرد: ثمره این جشنواره مدیون همه شرکت کنندگان و دست اندرکاران است و کار ساده ای نبود که تاکنون ادامه داشت. وقتی به این تداوم نگاه می کنیم، حتی با اینکه الان شرایط اجتماعی طوری نیست که از نزدیک همدیگر را ببینیم ولی میوه این جشنواره امسال خیلی لذت بخش و خوشمزه بود.

این آهنگساز خاطرنشان کرد: بارها در این جلسات اشک ریختیم، شاد شدیم و بارها و بارها انرژی کسب کردیم. برای ما که دست اندکار موسیقی هستیم و قرار است این هنر را به وجود بیاوریم، انرژی مضاعف شد.

جشنواره، خود را بازنگری کرد

وی افزود: جشنواره ملی موسیقی جوان در رشته‌های مختلف نوازندگی و خلاقیت بسیار درخشان بود. نگاه این جشنواره نسبت به دوره‌های اول کمی عوض شد و در خود بازنگری ایجاد کرد. در بخش خلاقیت و آهنگسازی به ذهنیت شرکت کنندگان می پردازد. وقتی ما قطعات را می دیدیم، حیران بودیم و نمی دانستیم کدام را ترجیح دهیم؛ اصلاً ترجیح دادنی نبود و فقط بر اساس سُنتِ اول، دوم و سوم همچنین طبق نظر جمع،تعدادی را انتخاب کردیم.

علیزاده گفت: همه شرکت کنندگان، برنده هستند چون همه احساسات ما را برانگیختند و حس بسیار بسیار خوبی داشتیم. نتیجه این است اگر عده ای هدفی را با عشق و ایمان دنبال کنند، ثمر می دهد.

وی ضمن تشکر از انجمن موسیقی و ستاد جشنواره در خصوص همکاری ارگان های دولتی، یادآور شد: جشنواره موسیقی جوان به هر شکلی که باشد، اگر از طریق انجمن حمایت شود خیلی خوب است. به نظر ما وظیفه همه ارگان ها حمایت است. همه ارگان ها در خدمت مردم هستند نه مردم در خدمت ارگان ؛ها به خاطر همین ارگان ها باید کار کنند تا مردم آن کارها و فکرهای خوبی را که دارند پیش ببرند.

علیزاده با اشاره به حمایت از شرکت‌کنندگان افزود: فکرهایی برای جوان های شرکت کننده که استعدادهای خاصی هستند، در نظر گرفته شده است؛ آموزش های فوق العاده برای آنها برگزار می شود تا فعالیت شان به گونه ای ادامه پیدا کند. تا وقتی توان داریم عشق ما به جشنواره جوان و بچه های جوان همیشه هست.

وی گفت: نفس و امیدمان به آنها بستگی دارد، وقتی آنها سرحال باشند، بنوازند، بخواند و بسازند، ما هم زنده خواهیم بود.

به گزارش ایرنا، در این دوره از جشنواره ملی موسیقی جوان در بخش موسیقی دستگاهی هزار و ۱۲۰ خواننده و نوازنده، در بخش موسیقی کلاسیک ۴۱۰ نوازنده، در بخش موسیقی نواحی ۷۷۰ نوازنده و خواننده، در بخش آفرینش در تکنوازی ۶۰ نوازنده و در بخش آهنگسازی ۱۰۰ آهنگساز شرکت کرده‌اند که بعد از ارزیابی و بررسی آثار توسط هیئت‌های داوری ۲۹۴ نفر در بخش موسیقی دستگاهی و ۱۳۷ نفر در بخش موسیقی کلاسیک به مرحله نهایی راه یافتند و پس از اتمام داوری، اسامی برگزیدگان در مراسم اختتامیه امشب اعلام می شود.

برچسب‌ها حسین علیزاده جشنواره موسیقی جوان موسیقی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حسین علیزاده جشنواره موسیقی جوان موسیقی حسین علیزاده جشنواره موسیقی جوان موسیقی جشنواره موسیقی جوان بخش موسیقی شرکت کنندگان ارگان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۸۶۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساز هنرمندان جنوب کرمان بر سکوهای بین‌المللی کوک می‌شود

ایسنا/کرمان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان از آمادگی گروه‌های موسیقی این منطقه برای شرکت در جشنواره‌های بین المللی خبر داد و گفت: تعداد سه گروه موسیقی به منظور معرفی خرده فرهنگ‌های جنوب کرمان به جشنواره‌های بین‌المللی اعزام خواهند شد.

حجت الاسلام سیداحمد حسینی در گفت و گو با ایسنا از اعزام سه گروه موسیقی جنوب کرمان به جشنواره‌های بین‌المللی خبر داد و گفت: از این سه گروه موسیقی، یک گروه موسیقی سنتی و دو گروه موسیقی مقامی به جشنواره‌های هنری بین المللی اعزام خواهند شد.

وی تنوع در موسیقی منطقه را برگرفته از استعدادهای هنرمندان دانست‌ و افزود: گروه موسیقی آوای منوجان به سرپرستی فرامرز زارعی یکی از این گروه‌های موسیقی است که به جشنواره هنری کشور قزاقستان اعزام خواهد شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان گفت: گروه موسیقی سنتی لیکوی جنوب به سرپرستی علی یونس زاده از جیرفت نیز قرار است به جشنواره هنری کشور تونس اعزام شود.

وی اظهار کرد: گروه موسیقی مقامی کمنزیل به سرپرستی هوشنگ کردستانی یکی دیگر از این سه گروه موسیقی است که برای شرکت در جشنواره هنری به کشور ازبکستان شهر ضامین اعزام خواهد شد.

حسینی افزود: انتخاب این سه گروه موسیقی از جنوب کرمان برای شرکت در جشنواره‌های هنری بین المللی با توجه به مولفه‌های اعلامی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صورت گرفته است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان هدف از اعزام گروه‌های موسیقی سنتی و مقامی به این جشنواره‌های هنری را، معرفی خرده فرهنگ‌های بومی و سنتی جنوب کرمان در سطح بین‌المللی دانست که باید بیش از این مورد توجه و حمایت قرار بگیرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • با مصرف این میوه خوشمزه و آبدار جوان شوید
  • گروه موسیقی آهوی دشت شهربابک در بندر عباس به روی صحنه رفت
  • ملایر میزبان نخستین جشنواره موسیقی تاک
  • فارس و بوشهر زیر ذره‌بین دفتر موسیقی رفتند
  • اعلام برنامه های روز ملی خلیج فارس در هرمزگان
  • اجرای 30 برنامه ملی، منطقه ای و محلی هفته ملی خلیج فارس در هرمزگان
  • ساز هنرمندان جنوب کرمان بر سکوهای بین‌المللی کوک می‌شود
  • با مصرف این میوه جوان شوید
  • تا پایان سال آینده تهران ۷۵۰۰ اتوبوس فعال خواهد داشت
  • تشخیص سرطان و بافت‌های بیماری‌زا با مواد رادیواکتیو توسط محققان کشور